Beauty

Een edelsteen ketting is het perfecte geschenk

 Edelsteen ketting

Een edelsteen ketting is de perfecte gift voor elke vrouw. Het is niet alleen een echte eyecatcher, maar heeft ook een diepere sentimentele waarde. Wist je namelijk dat elke edelsteen een andere bijzondere werking heeft? Edelstenen hebben individuele krachten: zo kunnen ze bijvoorbeeld van grote ondersteuningen zijn tijdens een zwangerschap, maar ook tijdens turbulente periodes of bijvoorbeeld tijdens financiële problemen. Je kan kiezen uit een groot assortiment aan stenen, zoals de amazoniet, amber, een prachtige maansteen, turquoise, en nog veel meer. Door deze diepere lading is een edelsteen ketting een mooi en doordacht geschenk waarmee je iemand, of jezelf, een hart onder de riem kan steken.

Geen een is hetzelfde

De achterliggend gedachte en de kracht van de edelsteen zijn niet de enige redenen waarom een edelsteen ketting het perfecte geschenk is. Elke edelsteen is ook nog eens one of a kind. Twee identieke edelstenen bestaan niet en daarom zal je nooit iemand vinden met dezelfde ketting. Hoe bijzonder is dat! De kans is groot dat je wel eens iemand tegen komt met dezelfde soort steen, maar het zal nooit jóúw steen zijn. Elke edelsteen verschilt namelijk in tint, lijnen, vorm en kleur. De ketting is dus niet alleen persoonlijk in boodschap, maar ook in design. Daarnaast zijn de edelstenen geselecteerd op hun kwaliteit en komen ze uit verre landen. Ze hebben dus een hele reis afgelegd voordat ze bij jou om je nek kunnen hangen.

Combineren

De edelsteen ketting is voor iedereen makkelijk te combineren. Je kan gaan voor een stoere look, met een wat donkerdere steen, of bijvoorbeeld voor een vrolijke look met een felgekleurde steen. Toch zin in een rustigere outfit? Kies dan voor een steen met een mooie aardetint. De kettingen zijn flexibel te matchen met iedereen zijn stijl en zijn mede daardoor zo fantastisch om te sparen: elke dag een nieuwe kracht, passend bij een nieuwe outfit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *