Zorg

Herbalife

Ben je ook ontevreden over je lichaam en over jou gezondheid? Zit je niet lekker in je vel, merkt je dat je huid er niet gezond uitziet? Heb je last van stress en loopt je de hele dag te rennen om alle schoteltjes in de lucht te houden? Merkt je dat je loopt te snaaien en dat je ongezond eet? Dat je geen fut hebt om te sporten of actief bezig te zijn met je lichaam omdat je te moe bent? Heb je het gevoel dat je hier dringend iets aan wilt doen? Dan ben je bij Iris Body & Skin Care bij het goede adres om hieraan te werken. 

 

Wat houdt dit in

Herbalife is een bedrijf die wereldleider is in de voedingsbranche. Ze hebben meer dan 40 jaar ervaring in de wereld van maaltijd vervangende shakes en voedingssupplementen. Deze supplementen zijn belangrijk in de voeding. Vooral als je zou willen afvallen of gezonder met je voeding bezig wilt zijn. Vaak begint men met een foute manier van afvallen zoals bijvoorbeeld minder eten of als je vegetarisch wilt worden en je besluit om geen vlees te eten dan loop je toch een grote kans dat je bepaalde voedingsstoffen gaat missen. Hierdoor kan je dus tekorten krijgen en je klachten krijgen. Het is dus van belang dat je een goede dosering en de juiste supplementen slikt om een optimale voedingspatroon te ontwikkelen.

Op die manier kan je bijvoorbeeld op een verantwoorde manier afvallen.

 

Herbalife heeft een enorm netwerk en bestaat uit een sterk groeiende community. Deze bestaat uit een netwerk van onafhankelijke distributeurs die over de hele wereld mensen ondersteunen om te werken aan een uitgebalanceerde levensstijl. Het zijn allemaal zelfstandige ondernemers die eigen klanten werven en wel de steun krijgen van het hoofdkantoor.

 

Coaching

Naast een voedingsadvies wordt je ook nog gecoacht door je begeleider.

Het is niet eenvoudig om gezonde keuzes te maken en je eetgewoonten te verbeteren, Motivatie is hierbij erg belangrijk en daarbij kan Iris Body & Skin Care je erbij helpen.

Meet persoonlijke begeleiding, advies en ondersteuning werkt jouw coach met je samen zodat je het beste uit jezelf kunt halen.

 

Wil je je verdiepen in Herbalife dan kan je dat eenvoudig doen door op de site te kijken. Klik op de button en vind de voedingscoach bij jou in de buurt en maak bel of mail voor een afspraak en leg uit wat jij met haar hulp zou willen bereiken. 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *