Herenkapper Bergen op Zoom
Beauty

Herenkapper Bergen op Zoom voor jouw fresh coupe

Ben je opzoek naar een herenkapper Bergen op Zoom? Of zoek je een nieuwe kapper die jou binnenkort jouw haren gaat knippen? Je bent dan bij kapper Jaap op het juiste adres. Het is namelijk een herenkapper Bergen op Zoom die al jaren meedraait. Omdat hij al zo lang meedraait is het mogelijk om elk kapsel te knippen. Als je je haren gaat knippen wil je natuurlijk dat je op je gemak voelt en dat iemand betrouwbaar is die jouw haren gaat knippen. Bij kapper Jaap hangt er altijd een goede sfeer. 

Herenkapper 

Herenkapper Bergen op Zoom is een herenkapper dus dat betekend dat ze alleen heren knippen. De werknemers bij Kapper Jaap zijn allemaal gespecialiseerd in alle soorten haren. Ze kunnen namelijk alle soorten haren knippen, of je nou dik, dun of krullend haar hebt ze kunnen het allemaal mooi knippen. Naast het knippen van je haren doen ze ook het trimmen van je baard. Is je baardgroei weer aan het toenemen en moet het weer is een beetje bijgewerkt worden, dan staan hun altijd voor je klaar. De prijs van de kapper is €25,50. Ze knippen ook kinderen, de prijs voor kinderen is €19,75. Wil je meer informatie te weten komen over het bedrijf of wil je meer weten over de prijzen. Neem dan even een kijkje op de website.

Op afspraak knippen

Omdat het een succesvolle kapsalon is, is het het vaak druk en kan je niet altijd gelijk aan de beurt zijn als je de kapsalon binnen loopt. Daarom is het handig dat je een afspraak inplant zodat je gelijk aan de beurt kan. Zo hoef je niet lang te wachten. Want het is namelijk zonde als je langs de kapsalon gaat en je moet nog heel lang wachten, omdat het druk is. Om een afspraak in te plannen bel je de kapsalon en kijken ze of ze een plek voor je hebben. Omdat het een succesvolle kapsalon is willen sommige vrouwen hier ook knippen. Daarom knippen ze 1 keer per week vrouwen en hiervoor moet je een afspraak voor maken. Wil je meer weten over de vrouwenkapper neem dan snel een kijkje op de website.

Knippen voor kinderen

Naast het knippen van volwassen mannen is het ook mogelijk om je kinderen hier te laten knippen. De kappers hebben ook ervaring van het knippen van kinderen. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *