Voedingscoach
Eten en Wonen

Op zoek naar een voedingscoach?

Wil jij je voeding veranderen, maar weet je niet hoe? Ben jij dus op zoek naar een iemand die je hierbij kan helpen? Dan heb je een voedingscoach nodig. Deze coach kan je helpen met je voeding, dit kan natuurlijk verschillende redenen hebben. Afvallen of fit worden zijn een voorbeeld hiervan. Als je niet weet waar je zo’n coach kan vinden kijk dan eens op de website van LEF Diëtist. Isabel de Groot is de persoon waarbij je dan terecht kan. Zij is de eigenaar van het bedrijven en ze kan op verschillende manieren iets voor je betekenen als coach. Wil jij weten wat dat is? Lees dan vooral verder.

Voedingsadvies van een diëtist 

De diëtist kan je advies geven over je voeding. Dit is natuurlijk waar een diëtist in is gespecialiseerd. Vaak willen mensen een doel behalen. De meeste mensen denken bij een diëtist aan afvallen. Hoewel dit natuurlijk ook vaak voorkomt zijn er genoeg andere redenen waarom je een voedingscoach zou kunnen inschakelen. Andere redenen hiervoor zijn bijvoorbeeld om fit te worden. Voeding is namelijk ook heel belangrijk als je gaat sporten. Het kan je prestaties flink beïnvloeden. Een goede voeding zorgt er voor dat je meer energie hebt waardoor je bijvoorbeeld in de sportschool, maar ook bijvoorbeeld op het voetbalveld. Doordat je meer energie hebt zal je beter trainen en zou je ook beter je wedstrijden kunnen spelen als dit een van je doelen is.

Wat kan Isabel de Groot voor je betekenen?

Je vraagt je nu misschien af wat Isabel de Groot voor je kan betekenen. Isabel is een voedingscoach en kan je dus helpen met je voeding. Je zult dan een speciaal dieet krijgen dat jij nodig hebt. Door middel van dit dieet zal jij je doel bereiken. En dat is natuurlijk wat je wil. Naast dat Isabel de Groot je kan helpen met je voeding kan ze ook voor je koken. Ze kookt op locatie, natuurlijk zou dit ook kunnen met je dieet. Ze kookt dan volgens het dieet dat jij hebt. Ze kookt voornamelijk vegetarische en biologische gerechten, dit is wat ze het liefste doet. Maar natuurlijk gaat het koken in overleg met jou. Als jij iets anders wilt kan je dit natuurlijk melden. Wil jij nou een keer zelf koken? Dan is dat geen probleem, er staan genoeg recepten online op de website van Isabel met instructies zodat jij dit helemaal zelf kan proberen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *