Personal trainer Amsterdam
Zorg

Personal trainer Amsterdam

Wat is een personal trainer? Een personal trainer is iemand die de kwaliteiten, ervaring en kennis in huis heeft om een bewegingsplan op te stellen aan de hand van uw wensen en lichamelijke conditie. Het is een goede ondersteuning voor iedereen die aan zijn of haar gezondheid wil werken. Ieder mens is verschillend en daarom is een persoonlijk beweeg- en trainingsplan erg belangrijk om uw doelen te behalen én te behouden. Een personal trainer werkt resultaatgericht en gedurende een langere periode met u aan een gezonde(re) en energieke leefstijl. Nicole Timmerman is uw eigen motivator, inspirator, coach, trainer, sport partner, mental coach, vertrouwenspersoon én geeft u advies op het gebied van sport, bewegen en voeding. De afspraak met de personal trainer staat vast en gaat altijd door; ook als het regent, als u moe bent of gewoon geen zin heeft. De personal trainer is namelijk uw hoogstpersoonlijke stok achter de deur die u onvermoeibaar helpt en herinnert aan uw doelen.

doelen

Wat zijn uw doelen op weg naar een gezonde en energieke leefstijl? Wat wilt u graag?

  • Verantwoord afslanken
  • Uw conditie op peil brengen of behouden                                                     
  • Uw levensstijl veranderen
  • Lichaam en geest in balans brengen
  • Werken aan uw kracht en lichaamshouding
  • Preventie rugklachten

Hoe bepaalt u uw doelen?  Dat doet u in overleg met uw personal trainer Amsterdam. Zij kan beoordelen of de doelen voor u reëel en haalbaar zijn. Iemand die jarenlang weinig aan zijn of haar conditie heeft gedaan, kan bijvoorbeeld niet binnen een paar maanden een marathon lopen.                                                                                                                                         

 

doelen bereiken                                                                                                                      

Uw personal trainer Amsterdam maakt een trainingsprogramma op maat.  Samen wordt de juiste begeleiding bepaald en worden bewegingsvormen gekozen die bij u en uw doelen passen. Active Personal Training maakt gebruik van conditietraining en functionele training: werken met uw eigen lichaamsgewicht, de kettlebell, dynaband, fitball, medicine ball en speedladder (SAQ training: snelheid, flexibiliteit, beweeglijkheid).

Amsterdam

Amsterdam, de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachten netwerk en de smalle gevels huizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. Er zijn genoeg personal trainer Amsterdam in Amsterdam waar jij terug kan met jouw doelen en dingen die je wilt bereiken en wilt behalen.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *